Företaget ägs och drivs av mig. Jag är utbildad Inredningskonsult, Certifierad Färgsättare samt Certifierad Feng Shui konsult.

Jag har under många år studerat inredning och arkitektur vid olika skolor. Jag brinner för detta spännande område och kan konstatera att det är som med allt annat i livet – ju mer kunskap man besitter ju mer inser man att det finns att lära!

Jag har specialiserat mig på färg via NCS Colour Academy och är en av få personer som stolt kan titulera sig Certifierad Färgsättare. Det betyder att jag arbetar med NCS färgsystem och produkter för att identifiera och kommunicera färg. Både interiört och exteriört.

I mitt bagage har jag dessutom en universitetsexamen i socialt arbete samt studier i företagsekonomi, pedagogik och arbets-och organisationspsykologi. Även om jag idag arbetar med andra frågor är det väl användbara kunskaper.

Du är varmt välkommen att kontakta mig för dina funderingar och önskemål rörande inredning. Små som stora. Jag finns på plats i min studio när jag inte är på kundbesök eller har andra uppdrag. Ring mig innan för en tidsbokning – oavsett om det gäller konsultation, showroom eller shopen!


Susann Martinwall
Inredningskonsult & Certifierad Färgsättare

Susann Martinwall
mobil. 070-592 592 8
tel. 08-592 592 00

susann@minredning.se
#minredning
@m_inredning

Martinwall Inredning / Martinwall Sweden AB
Strandvägen 72, 193 30 Sigtuna